Kvalitet in i minsta detalj

Som elektriker har man sett mycket i sina arbetsverksamma dagar. Det är oerhört vilken dålig respekt folk har för elektricitet som ändå är direkt livsfarligt om det används fel eller handskas med på fel sätt. Det vet ju folk om, men ändå ser man galna hemmabyggen och helt livsfarliga installationer titt som tätt. Ett av våra arbeten går ut på att eliminera farliga elinstallationer och det gör vi såklart både med hjälp av den kunskap vi har, men också med hjälp av kvalitativa produkter.

Att serva komponenter är viktigt

Ett uppdrag jag var ute på nyligen var på en industrilokal, vilket alltid kräver att man steppar upp sitt game litegrann, för i industrilokaler arbetar man intensivt med komponenter som måste tåla regelbunden och intensiv användning. Jag rekommenderar alltid mina kunder att serva sina komponenter regelbundet och låta en erfaren elektriker säkra lokalen och dess elektronik med jämna mellanrum.

Behov av nya säkerhetsventiler

När det kommer till att rekommendera nyköp så är jag inte den som uppmanar att handla det billigaste, utan det bästa – särskilt till industriverksamheter. Man vinner alltid på det i längden. Industrin jag var ute på hade till exempel behov av nya säkerhetsventiler på flertalet platser. De som fanns var bortom reparation, enligt min professionella åsikt, och jag var tydlig med att nya behövdes. De fick en rekommendation om varifrån de kunde handla för att vara säkra på god kvalitet och de hade redan en etablerad kontakt med butiken jag rekommenderade vilket kändes lovande.