Kvalitet är vår ledstjärna

Många av våra kunder väljer oss av två anledningar, och det stavas säkerhet och kvalitet. Vi har under lång tid optimerat våra arbetsprocesser för att garantera en så god säkerhet som möjligt för varje uppdrag som vi tar oss an. Vi utför många installationer inom den offentliga sektorn och på senare tid har vi fått i uppdrag att ansvara för installationer av lampor vid både skolor och idrottshallar. Vi är stolta över att kunna bidra med vår expertis och förhoppningsvis kommer vi snart öppna upp en ny sektion på vår webbsajt med referenser av de arbeten vi utfört. Vi är något dyrare än genomsnittet men hos oss behöver ni aldrig oroa er för att ljuskällor eller armaturer inte håller måttet.

Strålkastare och arbetsbelysning måste uppfylla EU-direktiv

Vi är väldigt noggranna med att de produkter som vi installerar uppfyller samtliga EU-direktiv och handlar därför våra led strålkastare och arbetsbelysning från svenska återförsäljare som till exempel Ljusgiganten. Vi importerar inga lampor från Asien utan all belysning och tillbehör levereras från svenska aktörer. Det senaste året har elsäkerhetsverket stoppat försäljningen av led strålkastare som inte uppfyllt EU-direktiv, vilket vi naturligtvis tycker är positivt av säkerhetsskäl. Detta hjälper också seriösa aktörer som oss själva att stå ut bland företag som erbjuder tjänster till ett relativt lågt pris som vi omöjligtvis kan matcha. Att tänja på kvalitet är något vi aldrig kommer att göra och vi hoppas att våra kunder, privatpersoner, företag och kommuner inser att ett billigt pris kan medföra ett betydligt högre pris i slutändan, vare sig det handlar om 230v strålkastare eller andra typer av ljuskällor.